KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Sterilisasi semprotan banyu Retort

Katrangan singkat:

Panas lan adhem dening penukar panas, mula kukus lan banyu adhem ora bakal ngontaminasi produk kasebut, lan ora perlu bahan kimia perawatan banyu. Banyu proses disemprotake menyang produk liwat pompa banyu lan nozel sing disebar ing retort kanggo nggayuh tujuan sterilisasi. Kontrol suhu lan tekanan sing akurat bisa cocog kanggo macem-macem produk rangkep.


Detail Produk

Tag Produk

Kauntungan

Kontrol suhu sing akurat, distribusi panas sing apik banget

Modul kontrol suhu (sistem D-TOP) sing dikembangake dening DTS nganti 12 tahap kontrol suhu, lan langkah utawa linearitas bisa dipilih miturut macem-macem mode pemanas resep lan proses, supaya bisa diulang lan stabilitas ing antarane produk maksimal bisa dimaksimalake, suhu bisa dikontrol sajrone ± 0,5 ℃.

Kontrol tekanan sing sampurna, cocok kanggo macem-macem bentuk kemasan

Modul kontrol tekanan (sistem D-TOP) sing dikembangake dening DTS terus-terusan nyetel tekanan sajrone kabeh proses kanggo adaptasi pangowahan tekanan internal saka kemasan produk, saengga derajat deformasi kemasan produk minimal, ora preduli saka wadhah kaku komplong timah, komplong aluminium utawa botol plastik, kothak plastik utawa wadhah fleksibel bisa gampang kepenak, lan tekanan bisa dikendhaleni sajrone 0,05Bar.

Kemasan produk sing resik banget

Exchanger panas digunakake kanggo dadi panas lan adhem kanthi ora langsung, saengga kukus lan banyu adhem ora kontak karo proses banyu. Rereged ing uap lan banyu adhem ora bakal digawa menyang retort sterilisasi, sing ngindhari polusi sekunder produk lan ora mbutuhake bahan kimia perawatan banyu (Ora perlu nambah klorin), lan umur layanan penukar panas uga banget ditambahi.

Selaras karo sertifikat FDA / USDA

DTS wis ngalami ahli verifikasi termal lan dadi anggota IFTPS ing Amerika Serikat. Bekerjasama karo agensi verifikasi termal pihak katelu sing disetujoni dening FDA. Pengalaman akeh pelanggan Amerika Utara nggawe DTS kenal karo syarat peraturan FDA / USDA lan teknologi sterilisasi canggih.

Ngirit energi lan perlindungan lingkungan

> Sapérangan banyu proses kanthi cepet disebar supaya cepet tekan suhu sterilisasi sing wis ditemtokake.

> Swara sithik, nggawe lingkungan kerja sing tenang lan nyaman.

> Ora kaya sterilisasi uap murni, ora perlu ngeculake sadurunge dadi panas, sing bakal ngirit kapitunan udhara lan ngirit udakara 30%.

Prinsip kerja

Sijine produk menyang retort sterilisasi lan tutup lawang. Pintu retort bisa diamanake kanthi interlocking kaping telu. Sajrone kabeh proses, lawange dikunci kanthi mekanis.

Proses sterilisasi kanthi otomatis ditindakake miturut input resep menyang PLC pengontrol mikro-proses.

Tahan jumlah banyu sing cocog ing sisih ngisor retort. Yen perlu, bagean banyu iki bisa disuntik kanthi otomatis nalika wiwitan dadi panas. Kanggo produk sing kebak panas, bagean banyu iki bisa dipanaskan luwih dhisik ing tank banyu panas banjur disuntik. Sajrone kabeh proses sterilisasi, bagean banyu iki bola-bali disebar dening pompa liwat pipa distribusi banyu lan nozel sing disebar ing retort, lan banyu disemprotake kanthi bentuk kabut lan disebar kanthi rata ing retort kanggo dadi panas. Iki njamin distribusi panas sing rata.

Lengkapi penukar panas tabung spiral kanggo retort sterilisasi lan nalika proses pemanasan lan pendinginan, banyu proses ngliwati sisih, lan uap lan banyu adhem ngliwati sisih liyane, supaya produk sing disterilake ora bakal langsung ngubungi uap lan banyu adhem kanggo nyadari pemanasan aseptik lan adhem.

Sajrone kabeh proses, tekanan ing njero retort dikontrol dening program kanthi menehi utawa ngeculake udara sing dikompresi liwat katup otomatis menyang retort. Amarga sterilisasi semprotan banyu, tekanan ing retort ora kena pengaruh suhu, lan tekanan bisa disetel kanthi bebas miturut kemasan produk sing beda-beda, nggawe peralatan luwih akeh ditrapake (kaleng telung potong, kaleng loro potong, fleksibel tas kemasan, botol kaca, kemasan plastik lsp).

Yen proses sterilisasi rampung, sinyal alarm bakal ditanggepi. Ing wektu iki, lawange bisa dibukak lan dibongkar. Banjur siyap kanggo sterilake produk sabanjure.

Keseragaman distribusi suhu ing retort yaiku +/- 0,5 ℃, lan tekanan dikontrol ing 0,05Bar.

Jinis paket

Kaleng bisa Aluminium bisa
Botol aluminium Botol plastik, cangkir, kothak, nampan
Kendi kaca, kaleng Kantong kemasan fleksibel
Paket casing ligasi (Tetra Recart)

Bidang adaptasi

Ombenan (protein sayuran, teh, kopi): Kaleng kaleng; Aluminium bisa; Botol aluminium; Botol plastik, cangkir; Toples kaca; Kantong kemasan fleksibel.

Produk susu: kaleng timah; botol plastik, cangkir; botol kaca; tas kemasan fleksibel

Sayuran lan woh-wohan (jamur, sayuran, kacang-kacangan): kaleng kaleng; botol kaca; tas kemasan fleksibel; Tetra Recart

Daging, unggas: kaleng timah; komplong aluminium; tas kemasan fleksibel

Iwak lan panganan laut: kaleng timah; komplong aluminium; tas kemasan fleksibel

Panganan bayi: kaleng timah; toples kaca; tas kemasan fleksibel

Panganan siyap-siyap: saos kantong; sega kanthong; nampan plastik; nampan foil aluminium

Panganan ingon-ingon: kaleng; nampan aluminium; nampan plastik; tas kemasan fleksibel; Tetra Recart


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan