KHUSUS ING STERILISASI • FOKUS ATI Pungkasane

Sterilisasi Hidrostatik Berkala

  • Continuous hydrostatic sterilizer system

    Sistem sterilisasi hidrostatik terus-terusan

    Sistem sterilisasi hidrostatik terus-terusan dirancang miturut macem-macem syarat pelanggan. Kabeh proses produksi, wiwit pasokan bahan baku nganti desain teknis, produksi proses, manajemen mutu lan instalasi lan komisioning ing situs, dipandu, diawasi lan dilatih dening para insinyur profesional. Perusahaan kita ngenalake teknologi canggih lan bakat profesional saka Eropa. Sistem kasebut nduweni ciri kerja terus-terusan, operasi tanpa awak, keamanan dhuwur, hemat energi lan perlindungan lingkungan.